De weg in ‘Rooj’ is weer open

(Foto’s) Afgelopen weekend hebben de wegwerkers staan zweten in Stramproy. De provinciale weg N292, die in het hart van het dorp ligt, moest van een nieuwe asfaltlaag worden voorzien.

In opdracht van de provincie Limburg voerde aannemer KWS Infra de werkzaamheden uit. Volgens de planning zou de weg maandagochtend pas worden geopend. De werkzaamheden stonden gepland tot 17 augustus 6.00 uur. Maar het harde werken leverde een vervroegde openstelling op. Nog voor middernacht konden de weggebruikers over het verse asfalt rijden.

Er ontbreken nog wat lijntjes

Als je lijdt aan OCD is het advies om nog niet teveel naar de lijntjes op het wegdek te kijken. Het lijkt erop dat de verf op was. Er ontbreken nog wat markeringen op de weg. Dat staat ook op de gele borden aangegeven. Dus als jouw dwanggedachte zegt dat je moet gaan klagen, wacht daar nog even mee. Het moet nog in orde worden gemaakt.

Dag Shell, hallo AVIA

Wie niet dwangmatig naar de markeringen kijkt, zal ook een ander verschil opmerken. En de echte Roojenaren hebben het natuurlijk al gezien. De kleurstelling van het tankstation tegenover Café De Hoop is veranderd.

Het tankstation van Shell is de afgelopen weken getransformeerd naar een onbemand AVIA Xpress-tankstation. Het AVIA-tankstation valt onder beheer van Vollenhoven Olie uit Tilburg.