Fietsster gewond in Soerendonk na uitwijkmanoeuvre

Soerendonk – Update – (Foto’s) De hulpdiensten zijn donderdagavond rond 19.20 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Molenheide in Soerendonk.

Twee fietsers moesten uitwijken voor een man met een rollator op het fietspad. De man met de rollator maakte een onverwachte draaibeweging waarna de fietsers voor hem moesten uitwijken. Een van de fietsers raakte gewond bij zijn val. Zij is voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

De man met de rollator is doorgelopen. De politie heeft de man nog gezocht, maar niet meer aangetroffen.

Update

Voorbijgangers zijn gestopt bij dit ongeval. Zij vertellen dat de man met de rollator erg was ontdaan. De man heeft netjes gewacht tot de ambulance er was. De politie was er toen nog niet. Een passant heeft zich om mijnheer met de rollator ontfermt. Vervolgens is er overlegd met de ambulancebroeders of deze man naar huis mocht gaan, en dat die vraag werd positief beantwoord en dus is de man vertrokken. De politie arriveerde pas minuten later nadat de geschrokken man was vertrokken.