Fietser zwaargewond na val in Panningen

Panningen – (Foto’s/video) De hulpdiensten zijn vrijdag omstreeks 13.30 uur gealarmeerd voor een ernstig verkeersongeval in Panningen.

Op de Egchelseweg was een fietser zwaargewond geraakt na een val. Of er andere voertuigen bij het ongeval betrokken waren is nog een vraag voor de politie. Een team van de Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie gaat hier verder onderzoek naar doen.

De fietser had een ernstige hoofdwond opgelopen. De situatie was zo ernstig dat ook een traumahelikopter ter plaatse kwam. Nadat het slachtoffer was gestabiliseerd is deze per helikopter overgebracht naar het ziekenhuis van Nijmegen.

De politie tast nog in het duister met betrekking tot de oorzaak van het ongeval. De Egchelseweg is vanwege het politie-onderzoek in beide rijrichtingen afgesloten voor het verkeer.

Video via Youtube: https://youtu.be/WtDLQl9nuf0