Katrien keumtj op bezeuk bij Tjeu Snoek

Tjeu Snoek vierde onlangs zijn 25-jarig jubileum als dirigent, maar een groot feest zoals de bedoeling was, zat er vanwege de corona-maatregelen niet in.

Toch vond men dat Tjeu in het zonnetje gezet mocht worden en dus kwam Katrien met Jan en het poeske op bezoek om Tjeu een heerlijke vlaai van Bakker Vries te overhandigen. Zo kon er met een klein gezelschap alsnog een feestje worden gevierd om het jubileum van de passievolle dirigent te vieren.

Katrien op WeertFM

Voor luisteraars van WeertFM is Katrien geen onbekende. Ze is elke zondag, zo ook deze middag, te horen tussen 13.00 en 14.00 uur op WeertFM. Luisteren kan via weertfm.nl of op je radio: FM 107.5 en 97.0, KPN 992, Ziggo 915, overige providers 3068.

Video via Youtube: https://youtu.be/U2tcrx-It0Q