Poesje vast in hekwerk Serviliusstraat

De brandweer mocht zondagavond iets na 22.00 uur naar de Serviliusstraat voor de dier in problemen.

Een buurtbewoonster hoorde tijdens een wandeling gemiauw. De ging op het geluid af en zag dat een jong poesje vast zat in het hekwerk bij de speeltuin. De trommelden haar dochters op om mee te helpen om het poesje te bevrijden. Echter kwamen ze met hun gereedschap niet door het hekwerk heen.

De brandweer werd gealarmeerd. Ondertussen kreeg het poesje wat melk en werd ze gekalmeerd. Nadat de brandweer arriveerde was het snel gebeurd. De brandweer had het juiste gereedschap bij zich om het poesje uit haar benarde positie te bevrijden.

Nadat het poesje was bevrijd is het overgedragen aan de eigenaren in de Van Halenstraat.

Video via Youtube: https://youtu.be/I2X6DImBtPM