Politie grijpt in bij stapavontuur schapen in Nederweert

Nederweert – Het was rond middernacht en dus gingen de deuren van de shoarmazaken in Nederweert op slot. Dat betekende dat de schapen veilig op stap konden gaan.

En zo geschiedde. Tot ieders grote verbazing liep een groep schapen door het centrum van Nederweert. Uiteindelijk klopten ze aan bij een woning aan de Kapelaniestraat waar ze op de oprit bij elkaar werden gehouden. De schapen wisten echter niet dat de politie was gebeld.

Toen de politie arriveerde sloegen de schapen op de vlucht. De agenten gingen er vervolgens achteraan, want groepsvorming in coronatijd is uit den boze. Uiteindelijk konden de schapen op de Brugstraat weer worden ingesloten. Na het nuttigen van een avondsnack op de parkeerplaats bij de Jumbo konden ze veilig achter een hek worden geplaatst.

Ze zullen vanavond in elk geval goed slapen na hun spannende stapavontuur. 🐑

Video via Youtube: https://youtu.be/LpLq2CfyYgU