The VW Aircooled Event in Budel gaat niet door

In 2020 helaas geen 'Keverweekend'

Budel – Ieder jaar stromen in september vanuit het hele land de kevers en busjes toe naar Budel voor ‘het Keverweekend’ zoals dat in de volksmond heet. Vanaf het moment dat, onder voorwaarden, evenementen weer georganiseerd mochten worden, is de Stichting Beautiful Budel met de voorbereidingen hiervoor gestart.

Alle plannen zijn aangepast om te voldoen aan de geldende maatregelen en richtlijnen. Met deze plannen is de eerdere vergunning aanvraag opnieuw ingediend. En met een positief advies van de Veiligheidsregio leek het de goede kant op te gaan.

Echter in dit advies stond wel een aantal voorwaarden. Bij de uitwerking ervan bleek het te lastig om aan deze voorwaarden te kunnen voldoen. Mede vanwege het toenemende aantal besmettingen met corona is in goed overleg met de organisatie en de gemeente Cranendonck vrijdag 14 augustus 2020 besloten om dit jaar het evenement The VW Aircooled Event niet
door te laten gaan.

Zowel de organisatie als de gemeente vinden dit uiteraard heel jammer. De organisatie spreekt de hoop uit dat ze volgend jaar de luchtgekoelde Volkswagens weer in Cranendonck mogen verwelkomen.

Wil je voor volgend jaar op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan als volger aan via Facebook, Instagram en Twitter.
www.facebook.com/BeautifulBudel
www.twitter.com/BeautifulBudel
www.instagram.com/beautifulbudel

Mocht je meer willen weten, dan kan je ook voor vragen terecht op de website: www.BeautifulBudel.nl.