V.V. Vreug of Laat slaat een jaartje vastelaovendj vieren over

De capes, steken en veren blijven komend vastelaovendj-seizoen in de kast bij V.V. Vreug of Laat. De vastelaovendj-vereniging heeft vanavond de knoop doorgehakt en besloten vanwege de onzekerheden rondom het coronavirus een jaar geen verenigingsactiviteiten te organiseren.

De maatregelen vanwege Covid-19 zullen naar verwachting nog wel even in stand blijven, al dan niet worden aangescherpt. Volgens de vereniging is de 1,5 meter maatregel zeer lastig te handhaven. Tevens kan het niet echt het feest worden zoals ze bij V.V. Vreug of Laat gewend zijn. Als er boetes worden uitgeschreven, dan zijn die meestal erg hoog en dat de vereniging zich niet permitteren.

Met het besluit om geen verenigingsactiviteiten te organiseren wil men tevens voorkomen dat trouwe bezoekers, aanhangers en mede carnavalsvierders van de vereniging of de thuishaven Café Vreug of Laat mogelijk besmet kunnen raken met het coronavirus.

Er kan komend seizoen niet echt een gezellig en spontaan feest van gemaakt worden en dat willen ze hun toekomstige prins(es) niet aan doen.

In een brief bedankt V.V. Vreug of Laat alle sponsoren en mensen die de vereniging de afgelopen jaren hebben gesteund. De eerstvolgende mogelijkheid dat er weer vastelaovendj gevierd kan worden wil de vereniging ook haar 1 x 11 jubileum vieren.