Alternatief voor ‘Lockdown Weert’: OnAir Weert

Zoals eerder bekend gemaakt is Lockdown Weert 2020 verplaatst naar 2021, daar de overheid besloten heeft deze dit jaar zelf te organiseren. Pivo’s Hubovra heeft echter niet stilgezeten en biedt graag een waardig alternatief aan. Hiervoor wordt op zaterdag 10 oktober ‘OnAir Weert’ gepresenteerd. Deze spannende avond mag je niet missen.

OnAir Weert

OnAir staat voor het online gedeelte en de live-uitzending die deze avond centraal zullen staan. 

Ga terug naar vroeger, gezellig de zaterdagavond met het hele gezin, vriendengroep of familie voor de buis. Zou Gaston (die kale van de Postcode Loterij) toevallig vanavond bij ons op de stoep staan?! Douze points voor Nederland? Heb jij eindelijk het juiste antwoord op dat irritante belspelletje?

Beleef deze avonden opnieuw, maar dan met een twist van spannende, leuke en gekmakende puzzels, opdrachten en raadsels. Als team wordt je begeleid door een persoonlijke app, waarmee je soms ook een uitstapje naar buiten zult maken – in de buurt van je speellocatie.

Tijdens de live-uitzending zullen er ook inzendingen van, en inkijkjes bij andere teams langskomen, alles om de deelnemers zo veel mogelijk te verbinden.

Aanmelden

Teams mogen bestaan uit 4-7 personen (Let op; maximaal 6 personen buiten het eigen huishouden). Zorg er ook voor dat teamleden altijd 1,5 meter afstand tot elkaar kunnen bewaren, te dicht op elkaar voor de tv is dus ‘not done’. Jullie speellocatie dient zich binnen de gemeentegrenzen van Weert te bevinden.

Aanmelden kan tot uiterlijk 26 september 2020 via onair.hubovra.nl (vol = vol).