Brevendia Stramproy sluit 4-jarig contract met Posno Sport

Tijdens het bekerduel tussen Brevendia 1 en SV Laar 1 op zondag 6 september 2020 heeft de vereniging een sponsor- kledingcontract getekend met Posno Sport uit Weert als leverancier van teamwear.

Posno sport gaat de komende jaren de wedstrijdshirts en kaderkleding leveren voor alle teams, zo maakte Brevendia zondag bekend. Daarnaast kunnen alle leden van Brevendia terecht bij Posno Sport wat betreft overige kleding en schoeisel. Posno Sport voert het complete Brevendia assortiment voorzien van logo’s.

Daarnaast zal de kledingcommissie van Brevendia in samenwerking met Posno Sport het jubileumshirt gaan ontwerpen voor wat betreft het 100-jarig bestaan van Brevendia (2023). Er is besloten om dit jubileum shirt vanaf seizoen 2021-2022 t/m 2023-2024 te dragen tijdens officiële beker- en competitiewedstrijden door alle teams.

Als Brevendia verheugen zij zich op de samenwerking met Posno Sport. Temeer omdat de leden terecht kunnen in een fysieke winkel waar de mogelijkheid is om de kleding en schoeisel te passen.