Fietsende Ondernemers steunen Pleegouders, Ontspanwater en Gehandicaptenzorg

15 jaar fietsen voor goede doelen in de regio

Het geld dat de 20 leden van de Fietsende Ondernemers dit jaar bij elkaar fietsen, komt deze keer ten goede aan de ondersteuning van pleegouders in de regio, de stichting Ontspanwater en gehandicaptenzorg.

Onder toeziend oog van wethouder Tessa Geelen vertrekken a.s. zaterdag 5 september 2020 Fietsende Ondernemers om 8.30 uur bij Hostellerie Munten in Weert voor een eendaagse tocht van circa 180 km.

15e editie

Het is dit jaar de 15e keer dat de Fietsende Ondernemers voor lokale en regionale goede doelen hun fietsgrenzen verleggen. Vele tientallen projecten van goede doelen hebben zij een steun in de rug kunnen geven. Allemaal concrete projecten die niet van overheidswege al worden gesubsidieerd.

Tour in eigen land

Dit jaar zitten er vanwege covid-19 voor het eerst geen Ardennenheuvels in het parcours, maar trekt de groep ondernemers richting Den Bosch. Rond 16.30 uur worden ze bij theatercafé De Huiskamer aan het Rafaëlpad terugverwacht en worden de cheques uitgereikt aan de vertegenwoordigers van de goede doelen.

Om het jubileum in deze vreemde tijden toch iets glans te geven zal Willem Vissers, sportjournalist van de Volkskrant, voor de Fietsende Ondernemers uitwijden over zijn media-ervaringen in de sport.