Firenzo uit Nederweert zondag in ‘De Barometer’ van RTL Z

Nederweert – Met trots kondigt Firenzo Brandveiligheid uit Nederweert aan dat ze komende zondag in het RTL-Z programma ‘De Barometer’ te zien zal zijn. “Als Nederweerter onderneming op nationale televisie, goed voor hen, goed voor ons!”, aldus Firenzo.

Firenzo Brandveiligheid is een organisatie die zich richt op het verbeteren van de brandveilige doorvoeringen in de ventilatietechniek, in de bestaande (woning-) bouw. Samenwerkend met lokale leveranciers, een organisatie met een duidelijke footprint in onze regio.

Ernie Terwijn geeft in twee minuten tijd uitleg over de ‘paperclip’ onder de brandwerende voorzieningen; de mogelijkheden van de -gecertificeerde en gepatenteerde- Firenzo Montageplaat® en de toepasbaarheid in combinatie met een brandvlinderklep in tal van situaties. Voor jouw en onze veiligheid.

Nieuwsgierig? Kijk dan op dan op 4 oktober aanstaande om 10:00 uur naar RTL-Z.

Meer informatie: https://www.firenzo-firetech.nl/ en https://www.facebook.com/firenzobrandveiligheid