Gewonde bij botsing op A2 bij Budel

Budel – De hulpdiensten zijn vrijdag omstreeks 17.45 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de snelweg A2 bij Budel.

In de rijrichting van Eindhoven naar Weert waren net voor de afrit Budel / Maarheeze drie personenauto’s met elkaar in botsing gekomen. Bij een van de betrokken voertuigen moest de brandweer assisteren om de inzittende uit de auto te halen. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.

Twee auto’s raakten zwaar beschadigd en moesten worden afgesleept door een berger. De derde betrokken auto liep, net als de renfiets op de fietsendrager, schade op. Deze auto kon nadat de gegevens van de bestuurder waren uitgewisseld zelf nog de snelweg af rijden.

Ten gevolge van het ongeval ontstond er flinke file tot aan Leende. Het verkeer werd via de vluchtstrook om de locatie van het ongeval heen geleid.