Drie auto’s botsen bij wegversmalling Grensweg in Budel

Budel – De hulpdiensten, waaronder de politie uit Weert, zijn zaterdag omstreeks 13.00 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Grensweg in Budel.

Bij een wegversmalling nabij de grens met Hamont-Achel waren drie auto’s tegen elkaar gebotst. Een auto die van Hamont-Achel richting Budel reed zag wat laat dat er een tegenligger vanuit Budel de wegversmalling naderde. De auto ging snel op de rem voor de tegenligger. Het gevolg was dat de auto daarachter op de remmende auto botste. De auto vanuit Budel reed intussen gewoon door. Het gevolg was dat door de klap van de botsende auto’s ook de auto die vanuit Budel doorreed in botsing kwam met een ander voertuig.

De betrokkenen werden ter plaatse medisch gecontroleerd in een ambulance. Een persoon werd ter plaatse behandeld en een andere betrokkene werd voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

De auto’s liepen flinke schade op en werden afgesleept door een berger. Het was druk op de Grensweg met als gevolg dat er flinke verkeershinder ontstond.


Een bijdrage van Foto Hammie