Eerste Open Podium met lokaal talent in het Munttheater

Algemeen Uitgaan Uitgelicht Reageer 1 min. leestijd

Op zaterdag 17 oktober vindt het eerste Open Podium plaats in het Munttheater. Op het affiche prijken onder andere de namen van illusionist Nigel Otermans, Zanger Alexandro, Singer-songwriter Steven Beelen, pianiste en zangeres Loes Roost, tonprater Arian Compen muzikale groep Shades of Grey en een dansact van Dansstudio Release.

Een aantal van deze talenten waren ook te zien tijdens het Cultureel Lint in september. De kaartverkoop is gestart, kaarten kosten € 3,- inclusief een drankje.

Grote belangstelling

Het Munttheater heeft meer dan 50 aanmeldingen ontvangen. Sommige mensen stonden reeds vaker op het podium, anderen hebben nooit eerder voor publiek opgetreden. Uiteindelijk is er een selectie gemaakt van gemiddeld 7 artiesten per voorstelling. 

Er is een gevarieerd programma samengesteld van verschillende acts in diverse genres. De andere twee Open Podia zijn op zaterdag 21 november en zondag 20 december. De namen van de artiesten van deze twee voorstellingen worden binnenkort bekendgemaakt via social media en de website van het Munttheater.

 Wil je meer informatie of kaarten kijk dan op Munttheater.nl/openpodium

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie