Groen licht voor De Bosuil in coronasetting

De Bosuil heeft donderdagmiddag te horen gekregen dat ze mogen blijven doen waar ze zo van houden: namelijk concerten organiseren! De gemeente én de veiligheidsregio geven akkoord. De Bosuil heeft zijn Corona protocol op orde en opereert op een verantwoorde wijze binnen de 1,5 meter samenleving.

Concertagenda

Dat betekent dat De Bosuil door mag gaan met hun huidige programmering van 100 bezoekers per concert. Zo staat er in dé popzaal van Weert de komende maanden onder andere de Vlaamse DAAN met een speciale akoestische show, de bluesrock band Voltage, de preshow van de Popronde en een speciale filmvertoning over het leven van Phill Lynott (Thin Lizzy).

Coronasetting

Voor ieder poppodium is het een vreemde en moeilijke tijd, de desinfectiepompjes draaien overuren, meezingen mag niet meer en bezoekers moeten tijdens een concert blijven zitten. Desondanks heeft De Bosuil ervoor gezorgd dat de sfeer behouden blijft, je wordt aan tafel geserveerd, de muziek blijft van topkwaliteit en alles is veilig opgezet!

Voor het volledige programma van De Bosuil, bekijk de website: www.debosuil.nl