Katrien keumtj op bezeuk bij Huub Aendekerk

Algemeen Human interest Uitgelicht Weert Reageer 1 min. leestijd

Katrien gaat deze keer op bezoek bij Huub Aendekerk in Stramproy. Jos Lamerichs vindt namelijk dat Huub een ontzettend lieve man is voor iedereen. Daarom heeft hij wel zo’n lekker vlaai van Bakker Vries verdiend.

Bij Huub staat de deur altijd open voor iedereen. Hij is tevens mede-oprichter van Solexclub de B.O.F. (brommen of fietsen). Zijn woning in Stramproy heeft dan ook veel weg van een heus solexmuseum. Naast allerlei verzamelitems vind je er tal van spreuken die uitgebeeld worden.

Katrien op WeertFM

Voor luisteraars van WeertFM is Katrien geen onbekende. Ze is elke zondag, zo ook deze middag, te horen tussen 13.00 en 14.00 uur op WeertFM. Luisteren kan via weertfm.nl of op je radio: FM 107.5 en 97.0, KPN 992, Ziggo 915, overige providers 3068.

Video via Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=olGtzalb2tk

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie