Upstairs Inspiration aan de Risseweg geopend

Zien, voelen, beleven en proeven staan centraal bij Upstairs Inspiration. Zaterdag gingen voor het eerst de deuren open.

In de Upstairs Inspiration neemt men je graag mee in de wereld van traprenovatie. Dé plek waar je kennismaakt met het familiebedrijf en de historie en waar je met eigen ogen de uitgebreide materialen en toepassingen kunt bewonderen.

Je kunt onder meer zelf de Taber-test doen om te ervaren hoe slijtvast de overzettreden zijn. Ook kun je rond de tafel zitten met de Upstairs Styliste. Op basis van jouw persoonlijke interieurwensen geeft zij je graag advies over je nieuwe trap en de ruimte waarin de trap zich bevindt.

Staircampus

Upstairs Inspiration maakt onderdeel uit van de Staircampus aan de Risseweg in Weert. Dit is het kennis-, ontwikkelings-, en opleidingscentrum in één: het opleiden en trainen van het personeel op de Staircampus Academy, de eigen productiefabriek, de verkoop en klantenservice.

Upstairs is een van de grondleggers van de Staircampus. Ze zijn dé nummer 1 in traprenovatie en mogen zich met meer dan 20 jaar ervaring oprecht experts noemen. In februari 2020 zijn ze in het nieuwbouwpand getrokken.

Openingstijden

De Upstairs Inspiration is iedere werkdag en iedere eerste zaterdag van de maand geopend. Aarzel niet om hen te bezoeken. De koffie en vlaai staat klaar! Wil je verzekerd zijn van advies? Plan dan alvast je afspraak, de specialisten maken graag tijd voor je vrij.

Meer informatie: http://www.upstairs.com/inspiration