Gewonde bij botsing op N273 bij Heel

Heel – De hulpdiensten zijn vrijdag omstreeks 16.10 uur gealarmeerd voor een zwaar verkeersongeval op de N273 bij Heel.

Ter plaatse waren een bestelbus en bakwagen met elkaar in botsing gekomen. Door de klap kwam de passagier van de bestelbus bekneld te zitten. De brandweer kwam ter plaatse om het slachtoffer ter bevrijden. Ook een traumahelikopter landde voor medische bijstand.

De bestuurders van beide voertuigen kwamen met de schrik vrij. Nadat de brandweer een stuk van de bestelbus had weggeknipt kon de bijrijder van de bestelbus met een helpende hand het voertuig verlaten. Hij is vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De N273 is afgesloten tussen Ittervoort en Heel. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Video via Youtube: https://youtu.be/ZuY6nYE1Fag