Lidl-supermarkt in Weert weer open na verbouwing

De Lidl-supermarkt is woensdagochtend heropend. De supermarkt is zowel buiten als binnen uitgebreid en opnieuw ingericht.

Buiten is de parkeerplaats uitgebreid. Aan de zijde van de Serviliusstraat zijn een aantal parkeerplaatsen toegevoegd. Bij de in- en uitrit aan de zijde van de rotonde is een middengeleider aangelegd. Op de parkeerplaats staan nu twee overdekte stallingen voor winkelwagentjes. Tevens is er een nieuwe laadpaal voor elektrische auto’s geplaatst.

Ook de winkel zelf heeft er een aantal vierkante meters bijgekregen. Wat opvalt is dat de bakkerij is uitgebreid. Tevens is de winkel opnieuw ingericht, dus voor velen zal het soms even zoeken zijn. De medewerkers van de Lidl staan klaar om de klanten te helpen.

Verder is er nu een mogelijkheid om de producten zelf te scannen bij het afrekenen. De methode is vergelijkbaar zoals bij bijvoorbeeld het Kruidvat. Dus niet zoals bij andere supermarkten waar je een handscanner of mobiele telefoon kan gebruiken.