‘Nieuwe’ Can-Am Spyder wordt gesandwicht op Ringbaan-Noord

Op de Ringbaan-Noord in Weert heeft vrijdagmiddag een verkeersongeval plaatsgevonden.

Een auto en daarachter een driewielige motorfiets (Can-Am Spyder) stonden stil voor het rode verkeerslicht bij de kruising Ringbaan-Noord / St. Luciastraat. Een andere auto die de verkeerslichten naderende remde te laat en botste tegen de motorfiets. De motorfiets botste daardoor weer op de voorganger.

Uit voorzorg kwam een ambulance ter plaatse, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

De bestuurder van de Can-Am Spyder had het voertuig pas sinds vandaag in bezit. Hij had de grote pech dat zijn nieuwste aanwinst vandaag meteen al van achteren werd aangereden. De motorfiets wilde na de botsing niet meer starten en moest worden afgesleept.

De twee betrokken auto’s konden de weg vervolgens nadat de gegevens waren uitgewisseld.