Politie redt auto van ‘verdrinkingsdood’

112 Algemeen Reageer 1 min. leestijd
Foto via instagram.com/politieweert

De politie is donderdagmiddag in actie moeten komen omdat een auto het kanaal in dreigde te vallen.

De auto stond geparkeerd op de Suffolkweg maar de bestuurder was de handrem vergeten. Terwijl de bestuurder nietsvermoedend elders in Weert verbleef rolde de auto naar rand van de kade. De politie werd ingeschakeld en toen ze arriveerde hing al een wiel boven het water, zo blijkt uit een post op Instagram.

De politie heeft snel een berger ingeschakeld en zodat de auto van een ‘verdrinkingsdood’ kon worden gered. De berger heeft vervolgens de auto weer op z’n plaats gezet. Intussen was ook de bestuurder van de auto gearriveerd die opgelucht adem kon halen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie