Speciale concerten in De Bosuil voor 30 man: ‘Sit Happens!’

30 personen publiek maximaal, mét zitplaatsen

De Bosuil wil doorgaan met datgene waar ze zo van houden, namelijk concerten organiseren.  In plaats van 650 personen mogen er nu maar 30 man publiek binnen. Het is nu helaas niet anders, maar speciaal voor deze gelegenheid hebben ze in het leven geroepen: SIT HAPPENS!

Een intiemer concert dan deze concerten ga je niet meemaken in De Bosuil.

Artiesten en bands zitten momenteel ook stil dus De Bosuil had gelukkig geen moeite om een gevarieerd en kwalitatief top programma rond te krijgen voor deze speciale shows. 

Op het programma staan: Jan Bas bekend van de band Rusty Roots, De Limburgse singer-songwriter Christopher Green (bekend van Pinkpop + De Beste Singer-Songwriter van Nederland), het Vlaamse Dixie Rose (Americana met een bluesy vibe), André van de Boogaart & The Tornado’s die ook wel de onbekende legendes worden genoemd en de Neil Young Mirror Band.

Voor het volledige programma van De Bosuil en het bestellen van tickets, kijk op www.debosuil.nl

I.v.m de coronamaatregelen is de horeca tijdens deze concerten gesloten.