Auto belandt op zijkant in greppel Maaseikerweg

De hulpdiensten zijn donderdag rond 10.45 uur gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op de Maaseikerweg tussen Tungelroy en Weert.

Een bestuurder van de auto moest plotseling op de rem voor een andere auto die wilde afslaan ter hoogte van de Dijkerstraat. Tijdens de remactie begon de auto te tollen en kam deze op z’n zijkant in een greppel tot stilstand.

De bijrijdster wist de auto via de kofferbak te verlaten en de bestuurder via de deur aan de passagierskant. Een ambulance kwam ter plaatse en heeft de bijrijdster gecontroleerd op verwondingen. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

De brandweer heeft de berger ondersteund bij het berging van het voertuig. Het verkeer werd door de politie om de locatie van het ongeval heen geleid.

Video via Youtube: https://youtu.be/lNHqXRQt0R4