Informatiepunt Digitale Overheid bij Bibliocenter Weert

Archieffoto Bibliocenter

Bibliocenter helpt vanaf 15 december mensen die moeite hebben met de digitale overheid.

Tegenwoordig kun je van alles regelen via internet. Ook contact met de overheid gaat steeds vaker digitaal. Veel mensen vinden dit lastig. Bijvoorbeeld vragen over belastingen en toeslagen, zorg regelen, werk zoeken, rijbewijs verlengen, AOW aanvragen, verkeersboetes betalen en nog veel meer.

Kun je hierbij hulp gebruiken of ken je iemand die hulp nodig heeft? Bij Bibliocenter Weert kun je terecht bij het Informatiepunt Digitale Overheid. Je wordt geholpen met het vinden van informatie op internet en eventueel doorverwezen naar de juiste instanties.

Er kan ook een afspraak gemaakt worden bij de organisatie die je verder kan helpen. Er wordt met je meegedacht en krijg je informatie zodat je verder kunt. Deze hulp is gratis. Ook als je geen lid bent van de bibliotheek.

Het informatiepunt is geopend van maandag tot en met vrijdag tijdens de reguliere openingstijden van Bibliocenter Weert.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bibliocenter, telefoon 088-2432000. Vraag naar Els Meeuwissen ([email protected]) of Marian Stemkens ([email protected]). Je kunt ook terecht aan de balie bij Bibliocenter in Weert.