Slot Cranendonck in handen van Oostappen groep

Algemeen Cranendonck Economie Regio 1 reactie 1 min. leestijd

Soerendonk – Vanaf vandaag maakt Oostappen Vakantiepark Slot Cranendonck deel uit van de Oostappen Groep. Het vakantiepark in Soerendonk met o.a. een binnen- en buitenzwembad en een grote visvijver.

De nieuwe eigenaar gaat direct flink investeren in het vakantiepark. Zo plaatsen ze 250 sfeervolle verhuuraccommodaties. Deze gloednieuwe accommodaties worden in 2021 geplaatst op het naastgelegen recreatieterrein, dat onderdeel uitmaakt van het park. Naar verwachting zullen ze voor de zomer in 2021 gereed zijn voor de verhuur.

Op 20 maart 2021 begint het nieuwe toeristische seizoen, maar de horeca op Oostappen Vakantiepark Slot Cranendonck zal direct open gaan als de maatregelen worden versoepeld en dit vanuit de overheid weer is toegestaan.

Bekende eigenaar

De eigenaar van de Oostappen groep is Peter Gillis, voor de tv-kijkers bekend van het programma ‘Familie Gillis: Massa is kassa’. Het tv-programma is een realitysoap die wordt uitgezonden door SBS6. In het programma wordt de miljonairsfamilie Gillis gevolgd. 

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie