Ton en Gerry van Veldhoven 50 jaar getrouwd

Ton en Gerry van Veldhoven

Ton en Gerry van Veldhoven uit Weert zijn vandaag 50 jaar getrouwd. Ze zijn allebei in 1952 geboren in Weert en trotse ouders van 3 zonen: Maurice, Patrick en Dominique, die de familie verder hebben uitgebreid.

Beiden hebben in de jaren 80 café het Kruunke op de Oelemarkt in Weert gerund voor 13 jaar. Café het Kruunke was in deze periode een bekend café,  waarover de mensen in deze tijd nog altijd praten en warme herinneringen aan hebben.

De laatste jaren was Ton van Veldhoven te zien als beheerder van buurthuis Fatima waar Gerry er voor zorgde dat alles spik en span was. Je kon alles aan hen overlaten om gezellige, tot in de puntjes geregelde activiteiten te verzorgen.

Naast het harde werken, zijn ze ook echte familiemensen. Wanneer je op bezoek komt, word je in de watten gelegd met zelfgebakken creaties en niet te vergeten de zelfgemaakte friet.

Dit jaar zouden ze met alle kinderen en kleinkinderen een weekendje weggaan. Helaas zit dat er nu niet in, maar hopelijk wordt het toch nog een onvergetelijke dag voor hun.