Verduurzaam je kerstcadeau: koop lokaal

Nu de meeste winkels gesloten zijn roept Centrummanagement Weert op evengoed aan de lokale ondernemer te denken. Als je nog wat kerstinkopen wil doen, dan kan dat nog steeds. Veel ondernemers bezorgen aan huis zodat je jouw cadeau alsnog voor de Kerst in huis hebt. Daarbij krijg je bij sommige ondernemers ook nog eens extra korting.

In aanloop naar de feestdagen verrast menigeen graag zijn of haar geliefde met een bijzonder cadeau. Centrummanagement Weert en BIZ Ondernemers benadrukken daarom de waarde van een lokaal gekocht cadeau.

‘Koop lokaal’ wordt zo vaak genoemd dat de waarde ervan bijna niet meer opvalt, maar dat maakt het niet minder essentieel. Met een lokaal gekocht cadeautje heb je dubbel resultaat, immers verras je de ontvanger ervan én steun je er de lokale ondernemer mee. En het is juist dat laatste wat je aankoop duurzaam maakt. Lokale ondernemers zorgen er immers voor dat je ook in de toekomst in het stadscentrum terecht kunt voor een gevarieerd aanbod, gastvrije ontvangst en diverse belevenissen. Gebruikelijke evenementen die ze in 2021 hopelijk weer mogen beleven worden mede mogelijk gemaakt door de steun van lokale middenstand.

Veel lokale ondernemers bieden de gelegenheid via hun website bestelde producten te bezorgen. Maak hier gerust gebruik van, deze extra service wordt met liefde geboden. Koop lokaal, ook digitaal. Bekijk de website of Facebookpagina van jouw favoriete winkel(s) voor meer informatie.

Bezoek voor meer informatie over de binnenstad www.cmweert.nl.