Win een huiskamerconcert van Kitty Becker

Algemeen Weert Winacties Reageer 4 min. leestijd
Foto: Kitty Zingt | Fotograaf: Flitzer!

Winactie – 2020 is geen gemakkelijk jaar geweest voor velen, daarom wil Kitty graag zingen voor deze mensen om ze tevens een hart onder de riem te steken. Muziek raakt en verbindt, juist dát is in deze tijd zo ontzettend nodig. WdG mag twee (corona-proof) huiskamerconcerten van 15 – 20 minuten verloten.

Wie heeft dit intieme concert volgens jou echt verdiend? Stuur je verhaal en de naam van de persoon wie het huiskamerconcert volgens jou verdiend door in het antwoordveld en wie weet komt Kitty deze persoon verassen. Vul hiervoor het deelnameformulier in, onder de tekst en video.

Kitty Becker is geboren in 1988 in het Gelderse Nijmegen en woon sinds een paar jaar in Weert met haar vriend en dochters. Kitty komt uit een grote familie en weet daardoor ook als geen ander wat families tijdens deze feestdagen moeten missen.

Zingen

Als kind kon Kitty het zingen al geen moment laten. De hele dag door zong ze, al dan niet onbewust, haar stem was altijd wel ergens te horen… en dat is gelukkig nooit meer gestopt! Het zingen op ceremonies vindt ze ontzettend bijzonder. “Met mijn stem mag ik een klein stukje bijdragen aan een emotioneel moment. En… omdat ik totaal geen podiumbeest ben past dit helemaal bij mij. Zingen, speciale momenten muzikaal begeleiden en op de achtergrond aanwezig zijn. Het gaat niet om mij, maar om de gelegenheid waar ik mag zijn en aan mag bijdragen. Dat doe ik met heel veel liefde en plezier!”, aldus Kitty.

Lesgeven

Door de verhuizing van Nijmegen naar Weert veranderde er veel voor Kitty, en kwam ze er wederom achter dat de grote liefde voor muziek en zang haar niet losliet. In 2016 is Kitty de Opleiding Vocal Education onder leiding van Renée Harp (Conservatorium van Amsterdam) gaan doen en is inmiddels afgestudeerd als zangdocente. Het lesgeven geeft haar ontzettend veel energie en Kitty vindt het geweldig om de leerlingen te zien groeien en ontwikkelen. “Super trots ben ik op mijn Zangstudio in Weert waar ik mijn leerlingen met passie en bevlogenheid les mag geven!”.

Meer informatie over Kitty

Wil je meer weten over Kitty? Kijk eens op haar website https://www.kittyzingt.nl/ of Facebookpagina

Video via Youtube: https://youtu.be/IfXeEWAGRWA

Prijsvraag

Helaas, deze prijsvraag is afgelopen. De winnaars ontvangen een bericht van WdG. De winnaars zijn:

  • J. van Lier
  • M. van Driel

Actievoorwaarden: maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. De prijsvraag duurt t/m 24 december 2020 15.00u. Alle antwoorden/ verhalen worden gedeeld met Kitty, zonder persoonsgegevens. Kitty kiest twee verhalen uit alle inzendingen. WdG informeert de winnaars en brengt ze in contact met Kitty om een afspraak te maken voor het optreden. Optreden is corona-proof vanuit beide partijen. Hiervoor dient de locatie geschikt te zijn en de persoon waarbij opgetreden wordt moet gezond zijn. Het optreden heeft een duur van 15 tot 20 minuten en de liedjes worden gekozen door Kitty. Er wordt enkel beeld- en geluidsmateriaal online gedeeld na goedkeuring van Kitty en toestemming van de personen die op de beelden staan. Na het beëindigen van de prijsvraag worden alle gegevens uit de systemen gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op de uitslagenpagina.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie