Win een oliebollenpakket van Oliebollen 2 Go Drive-In Weert

Winactie – Trek in een verse oliebol? Dan kun je t/m 31 december terecht bij de Oliebollen 2 Go Drive-In aan de Leukerstraat 37 in Weert. In samenwerking met de Oliebollen 2 Go Drive-In hebben we twee acties voor je in de aanbieding:

Aanbieding

Haal jouw oliebollen op aan de Leukerstraat 37 en verwijs daar naar de ‘WdG-actie’. Je krijgt dan 15 oliebollen of krentenbollen (of een mix daarvan) voor maar 10 euro.

Winactie

Tevens mogen we vier oliebollenpakketten verloten van elk 35 euro. In het pakket zitten 12 oliebollen, 12 krentenbollen en 10 appelbeignets. Om je vingers bij af te likken.

Vul het onderstaande formulier in en je doet automatisch mee. Onder alle inzendingen worden de vier pakketten verloot. Winnaars krijgen voor 31 december 2020 13.00 uur bericht van WdG in hun mailbox (check voor de zekerheid ook even je SPAM-box). De winnaars kunnen donderdag 31 december 2020 hun prijs meteen ophalen.

Meer informatie over het assortiment en openingstijden check: https://www.facebook.com/Oliebollen2GoDriveIn

Helaas deze actie is afgelopen, de winnaars ontvangen een bericht van WdG. De winnaars zijn:

  • K. Böing
  • M. Evens
  • S. Beelen
  • S. Heurkens

Bekijk dit bericht via de app? Klik dan hier: https://iwdg.nl/37VKmzT

Actievoorwaarden: maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. De prijsvraag duurt t/m 31 december 2020 12.00u. De winnaars krijgen voor 31 december 2020 13.00 uur bericht per mail van WdG. De pakketten worden verloot onder alle inzendingen. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaar(s) worden gedeeld met Oliebollen 2 Go Drive-In Weert. Na het beëindigen van de prijsvraag worden alle gegevens uit de systemen gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op de uitslagenpagina. Oliebollen 2 Go Drive-In Weert kan vragen om een foto te maken van de prijswinnaar.