Win een Weerter pakket met streekproducten en Monopoly-spel

Algemeen Uitgelicht Weert Winacties Reageer 2 min. leestijd

Winactie – Weert heeft veel meer te bieden dan wij soms zelf denken. Denk bijvoorbeeld aan de streekproducten zoals vlaaien en de ijskoekjes van Van Poell. Maar ook in de binnenstad kun je terecht om te slagen voor je kerstcadeau’s.

In deze dorpse stad vind je alles wat je nodig hebt. De modebewuste bezoeker kan zijn hart ophalen bij de vele bekende én unieke modewinkels. Voor de natuurliefhebber zijn er talloze groene en blauwe parels om te ontdekken.

Het zijn slechts enkele zaken die bij de Plus van Weert horen. Maar wat is jouw Plus van Weert? Geef het aan via onderstaand formulier en maak kans op een pakket met streekproducten en een Weerter editie van het Monopoly-spel.

Meer informatie: deplusvanweert.nl

Socials: https://www.facebook.com/bizondernemersweert/ en https://www.instagram.com/deplusvanweert/

Prijsvraag

Wat is volgens jou de Plus van Weert? Geef het aan via onderstaand deelname formulier en je maakt kans op dat mooie Plus Pakket met streekproducten en het Monopoly-spel.

Helaas, deze prijsvraag is afgelopen. De winnaar ontvangt een bericht van WdG. De winnaar is B. van Vugt

Actievoorwaarden: maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. De prijsvraag duurt t/m 18 december 2020 15.00u. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaar(s) worden gedeeld met BIZ Ondernemers Weert. Na het beëindigen van de prijsvraag worden alle gegevens uit de systemen gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op de uitslagenpagina. BIZ Ondernemers weert kan vragen om een foto te maken van de prijswinnaar.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie