Basisschool Kameleon en Talent2 NT2 Taalschool gaan voor zomercarnaval

Update – Het is januari 2021 en het basisonderwijs in Nederland krijgt te maken met een tweede lockdown. Met pijn en moeite kon er in december nog een sterk versoberde kerstviering worden geregeld maar dat was dan ook alles. Een bezoek van de Sint op gepaste afstand was een klein hoogtepuntje, maar verder viel er weinig te vieren met kinderen en ouders.  

De pijlen worden vervolgens gericht op vrijdag 12 februari 2021. Vastelaovendj op Basisschool De Kameleon en Talent2 NT2 taalschool. De organisatie ging voorzichtig van start en er werd gezocht naar een prins en prinses die op de feestende kinderen voor zouden gaan. Helaas! Waar er eerst nog hoop was op een mooi, aangepast ‘vastelaovendj fieësje’ haalde corona de organisatie al snel in. In deze omstandigheden zal zelfs een aangepast feest niet door kunnen gaan. Alweer niet!

De vastelaovendj-commissie gaat echter door! Daarom dit jaar geen vastelaovendj op de Kameleon / Talent2, maar een spetterend zomercarnaval!  

Hoewel de definitieve datum nog gepland moet worden zullen er dit jaar gewoon zoals gepland, als de maatregelen het weer toelaten, een prins en prinses 2021 uitgeroepen worden. Er zal een kleurrijke en feestelijke optocht door de wijk trekken en zal er op school een onvergetelijk feest gevierd gaan worden.  Na de donkere start van 2021 sluiten ze het schooljaar hiermee spetterend af!