Kennismaken met tennissen voor alle jeugd t/m 17 jaar bij T.C. Weert

Foto via Pixabay

Lekker sporten in de buitenlucht wie wil dat nu niet in deze tijd? T.C. Weert organiseert voor de jeugd t/m 17 jaar in de maanden februari en maart een kennismaking met tennis. woensdag van 15.00 – 17.00 en zaterdag van 10.00 – 12.00 uur.

Het enige wat je moet meebrengen zijn sportschoenen (zonder noppen) en
jezelf. Voor rackets en ballen wordt gezorgd. Alles gebeurt volgens de richtlijnen van het RIVM.

Bij aankomst worden de contactgegevens genoteerd zoals verplicht is. De oudere ervaren jeugd zal de kennismaking met tennis verzorgen onder toezicht van een volwassene. Helaas is het niet toegestaan voor ouders om te komen kijken op het park.

Kom gewoon naar het park en begin met tennis! Vooraf aanmelden is niet nodig.

T.C. Weert
Fuutstraat 10
6005 JZ Weert
[email protected]

Meer informatie: www.tcweert.nl