Online Walk&Talk voor werkzoekenden

Presenteren is (g)een kunst en kan je leren.

Wil jij als werkzoekende leren hoe je jezelf kunt presenteren? Doe dan mee met de online Walk&Talk bijeenkomst van Bibliocenter op maandag 22 februari om 9.30 uur.

Als werkzoekende moet je jezelf kunnen presenteren. De concurrentie is groot en het is belangrijk dat je opvalt. Niet alleen tijdens een sollicitatiegesprek maar ook bij een netwerkbijeenkomst of als je een elevator pitch houdt. Jannine van der Naald van [Talent-en-Werk] training en coaching is ervan overtuigd dat je presenteren kan leren. Tijdens deze online meeting ontdek je je eigen presenteer-talenten.

Wat is een Walk&Talk?

Walk&Talk is dé netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden en heeft elke keer een ander thema. Je krijgt nieuwe ideeën en het geeft je energie. Kortom; ontmoet, netwerk en deel kennis en ervaring. Je krijgt support en je wordt aangemoedigd om nieuwe dingen te proberen in je zoektocht naar (ander) werk.

De Walk&Talk vindt elke derde maandag van de maand plaats bij Bibliocenter Weert. Vanwege de coronamaatregelen wordt de bijeenkomst deze maand digitaal gehouden. Deelname is gratis en kan alleen na aanmelding via www.bibliocenter.nl/walk-talk-agenda.