Traumahelikopter naar Ell voor medische noodsituatie

Ell – De hulpdiensten zijn zaterdagochtend rond 6.00 uur gealarmeerd voor een medische noodsituatie in Ell.

In een woning aan de Niesstraat was een persoon gewond geraakt. De situatie was zo ernstig dat een traumahelikopter werd opgeroepen voor bijstand. De traumahelikopter landde in een weiland naast voetbalvereniging RKESV.

Het slachtoffer werd eerst in de ambulance gelegd en vervolgens naar de traumahelikopter gebracht. Men moest twee houten paaltjes van de omheining uit de grond halen zodat het slachtoffer zo snel mogelijk naar de helikopter kon worden gebracht.

De traumahelikopter is vervolgens naar UMC Utrecht gevlogen. Over de toestand van het slachtoffer worden verder geen mededelingen gedaan.

Video via Youtube: https://youtu.be/ZBWaLRwbHeE