Benefietavond Steun de Weerter Horeca

Algemeen Weert Reageer 3 min. leestijd

De Steun de Weerter Horeca doneeractie beleeft zijn Grande Finale met een spectaculaire Benefietavond!

Op zaterdagavond 27 maart geniet je vanaf jouw bank, op het puntje van jouw stoel, of dansend op jouw salontafel van een avond boordevol muziek, cabaret en entertainment door regionale artiesten.

Een avondvullende livestream vanuit het Munttheater tot in de huiskamers van alle Weertenaren. Die op hun beurt op verschillende manieren kunnen doneren aan de Weerter horeca.

Munttheater

Het Munttheater steunt het initiatief en verleent graag zijn medewerking hieraan: “De betrokkenheid en het enthousiasme van de initiatiefnemers hebben ertoe geleid dat we graag onze medewerking willen verlenen. Als Munttheater staan we midden in de Weerter samenleving en we maken dat graag waar. Het enorme enthousiasme van het team dat bezig is met de benefietavond groeit iedere dag. Het belooft een fantastische show te worden.” aldus Yvonne Nies van het Munttheater.

Liveshow

DJ’s Phil Aspers en Joep Roelofsen, van bekende feestjes als Those Were The Days, openen de avond om 19.30 uur. Zij brengen je in de stemming met de lekkerste muziek uit de 80’s, 90’s en 00’s. Om 20.00 uur start de liveshow.

De presentatie is in handen van ras-entertainer Ricardo Ras, o.a. bekend van zijn winnende imitatie van Robert ten Brink in de Casting Kantine op RTL 4. Weerter muzikaal genot komt van niemand minder dan Senna Sage, Wolter en Moonen, Linda Smeets en Guarantee!

Illusionist Nigel Otermans voorziet de avond van waanzinnige magie en Ed & Frans en oud Boonte Aovendj artiesten Rob Jongen en Marc op ’t Roodt maken de lachspieren los!

Sla je slag! Loterij en Veiling

Gedurende de avond zullen onder toeziend oog van Notaris Houben de hoofdprijzen van de Steun de Weerter Horeca loterij worden getrokken. Alle overige prijzen worden uiterlijk 48 uur later op de website www.weertdoneert.nl bekend gemaakt.

Daarnaast zullen ook geweldige veilingitems live per opbod aan de man worden gebracht. Denk hierbij aan een speciaal ontworpen collier van Diana van der Linden en Saskia Rekmans, een Dining Deluxe Experience bij Restaurant Flavours, een werk van de Maastrichtse kunstenaar Guy Olivier, 250 flessen bier met jouw eigen logo of een exclusieve Meet&Greet met een bekende cabaretier. En nog veel meer.

Breng nu al je bod uit op de verschillende veiling items via: www.weertdoneert.nl/veiling

Eindbedrag

De avond wordt afgesloten met de bekendmaking van de totale opbrengst voor de 60
deelnemende horecazaken. De Steun de Weerter Horeca Benefietavond is zaterdag 27 maart vanaf 19.30 uur te bekijken op: www.weertdoneert.nl en WeertFM, Ziggo kanaal 36/40, KPN kanaal 1417 en overige aanbieders kanaal 2064.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie