Twee gewonden na botsing op N279 in Meijel

Meijel – Op de N279 in Meijel heeft woensdag rond het middaguur een verkeersongeval plaatsgevonden.

Ter hoogte van de t-splitsing met de Bloemendaalseweg waren twee auto’s tegen elkaar gebotst. Uit voorzorg kwam de brandweer ter plaatse en stelden de auto’s veilig.

Bij het ongeval raakten twee personen lichtgewond. Ze zijn voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De auto’s raakten beschadigd en worden afgesleept door een berger. De provinciale weg is tijdelijk afgesloten voor het verkeer.

Wapen

Eén van de betrokken auto’s was van de provincie Limburg. Omdat de lichtgewonde BOA mee moest naar het ziekenhuis heeft de politie het wapen van hem meegenomen naar het politiebureau zodat deze veilig in een kluis kon worden opgeborgen.

Oorzaak

Het ongeval gebeurde nadat de voorste auto moest remmen voor een fietser die schuin de weg overstak.