Win een grote chocolade paashaas van Bacio

Algemeen Uitgelicht Weert Winacties Reageer 2 min. leestijd

Winactie – Hop hop! ? We hebben weer een prijsvraag bij WdG. Je kan dit keer kans maken op één van de vier chocolade paashazen van Bacio. Vul de onderstaande vraag in en maak kan op een grote chocolade paashaas (zoals afgebeeld op de foto).

Naast het dagelijks vers bereid schepijs heeft Bacio ook een ruim assortiment ambachtelijke huisgemaakte bonbons, chocolade cadeautjes, pralinés, paaseitjes, seizoensgebonden producten en andere chocolade lekkernijen in haar winkel.

Callebaut chocolade

Alle chocolade producten die zelf gemaakt worden zijn gemaakt van 100% Callebaut chocolade, een heerlijk en duurzaam chocolademerk uit België. Beleving staat bij Bacio in een hoog vaandel. De producten worden gemaakt in een productieruimte in de winkel in Asten. Je kunt dus live zien, ruiken en beleven hoe de verschillende producten worden gemaakt.

Meer informatie: https://bacio.nl/

Prijsvraag

Helaas deze prijsvraag is afgelopen, de winnaars hebben een bericht ontvangen.
De winnaars zijn: H. Smolenaers, I. Doslu, G. Janssen en L. Feijen

Actievoorwaarden: maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 16 jaar. De prijsvraag duurt t/m woensdag 31 maart 2021 23.59u. Alleen de gegevens van de winnaars worden gedeeld met Bacio. De winnaars ontvangen verdere instructies per mail (check 1 april dus ook je SPAMbox) en moeten de prijs zelf afhalen in Weert. Na het beëindigen van de prijsvraag worden alle gegevens uit de systemen gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op de uitslagenpagina.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie