20e VSN voetbaldagen bij Eindse Boys

Algemeen Nederweert Regio Sport Reageer 2 min. leestijd

Nederweert-Eind – Na de annulering in 2020, richt Eindse Boys zich helemaal op de 20e jubileumeditie van 2021. Deze wordt gehouden van 26 t/m 30 juli en uiteraard staat men stil bij het jubileum. Men hoopt dat alle genomen maatregelen er voor gaan zorgen dat het deze keer wel door kan gaan.

De 19 voorgaande edities kon men de deelnemers een fantastisch afwisselend programma aanbieden, waardoor het al jaren een succes is. Meer dan 50 vrijwilligers zorgen ervoor dat alles goed verloopt en dat er 5 dagen lang voetbalplezier en een gevarieerd programma is met o.a. specifieke training voor spelers en keepers, een penaltybokaal, kooivoetbal, boardingvoetbal, partijspelen ( 4 tegen 4, 7 tegen 7).

Daarnaast ontvangt elke deelnemer een prachtig JAKO-voetbaltenue, elke dag een lunch, 2x per dag een flesje sportdrank en zijn er diverse prijzen te winnen.

Nog 70 van de 250 plaatsen beschikbaar

Op dit moment zijn er nog 70 van de 250 plaatsen beschikbaar, mede door inschrijvingen van 2020 welke zijn doorgezet naar 2021. Tot 1 juni kun je inschrijven, maar wacht niet te lang, want vol is vol. Informatie vindt je op de site van VSN, waar je ook terecht kunt voor de aanmelding: www.voetbalschoolnederland.nl

Nog niet betalen

Daar men niet weet hoe het coronavirus zich ontwikkelt, verzoeken ze jou om alleen in te schrijven en nog geen inschrijfgeld te betalen. Zodra er meer duidelijkheid is of de VSN Voetbaldagen 2021 binnen de richtlijnen van het RIVM kunnen worden georganiseerd, ontvang je een mail met het verzoek om het inschrijfgeld over te maken en zo de inschrijving definitief te maken.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie