Aanleg nieuwe paden in Stadspark Weert

De werkzaamheden in het stadspark van Weert zijn in volle gang. Nadat aan de zijde van het politiebureau nieuwe bomen zijn aangeplant, is de aannemer nu aan de zijde van de Biest gestart met de aanleg van de paden.

Het ontwerp voor het nieuwe stadspark is tot stand gekomen dankzij inbreng van een projectgroep, omwonenden en geïnteresseerden. Dit heeft geleid tot een herinrichtingsplan waarin cultuurhistorie, groen, verbindingen tussen voorburcht en stadspark, mogelijkheden tot recreatie en duurzaamheid zijn omschreven.

Het zal overigens nog enige tijd duren voordat het hele Stadpark-project is voltooid. De aanleg van de paden aan de Biest-zijde is een van de vele werkzaamheden die uitgevoerd worden. Wil je tijdens het uitrusten kijken naar de werkzaamheden? Dan kan dat nog steeds op de geliefde picknickbanken. Die zijn tijdelijk verplaatst richting de Tiendschuur aan de Recollectenstraat.

Benieuwd naar het ontwerp? Klik dan hier.

Bekijk de video: https://youtu.be/bfCt7mbnxzA