Limburg Festival gaat door met voorbereidingen

Algemeen Corona Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd
Foto door: Theo Van de Winkel

Daar waar het ene na het andere festival laat weten tot hun grote spijt editie 2021 te moeten cancelen, laat het Limburg Festival weten voorlopig nog van geen wijken te weten.

De voorbereiding voor een coronaproof Limburg Festival 2021 gaat volle kracht vooruit. Binnen deze voorbereidingen sorteren ze uiteraard alvast voor op een geheel veilige 39e editie van 24 t/m 29 augustus.

Het Limburg Festival is het oudste theaterfestival in Midden-Limburg. Sinds 1983 geven we bezoekers een unieke ervaring door ze te verwonderen met bijzonder theater op unieke locaties. Ze toveren Midden-Limburg om tot één groot openluchtpodium met een breed aanbod van theater, toneel, dans, muziek, opera en mime.

Dit jaar ligt de focus op veel buitenvoorstellingen en theatertochten door de natuur, beide voor kleinere bezoekersaantallen. Uiteraard passen we ons hele concept steeds aan de laatste door de overheid opgelegde maatregelen aan.  

Ook hebben inmiddels veel gezelschappen vol enthousiasme hun medewerking toegezegd! O.a. George en Eran Producties, deJonge&deWitte, Sally Dansgezelschap Maastricht, BOT, Nhung Dam, Zwermers, Mimo Karachoca, Piepschuim, Jelena Kostic, Joost Vrouenraets en Marike Meoli.

Tot eind aan het eind van de hooimaand. Meer in het bijzonder van de 25 t/m 29 augustus. Tijd om het hooi te oogsten….  

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie