Mensen volgen met veel plezier de gedichtenroute in Weert

Sinds afgelopen weekend kun je in de Weerter binnenstad tal van gedichten lezen. Het maakt onderdeel uit van de campagne Dichter bij Weert die door Centrummanagement wordt georganiseerd.

Ondanks dat winkels en horeca nog niet volledig geopend zijn nodigde Centrummanagement liefhebbers uit om de binnenstad te bezoeken. Zaterdag werd er al gehoor gegeven aan deze uitnodiging en mensen lazen met veel plezier de woordkunsten die op de ramen prijkten.

Met Dichter bij Weert als binnenstadwandeling wordt een passend alternatief voor centrumevenementen geboden waarbij samenkomst niet noodzakelijk aan de orde is. Dichter bij Weert is van tijdelijke aard, gedichten zullen tot en met 24 mei (Tweede Pinksterdag) op de ruiten prijken

Een plattegrond en meer informatie kun je vinden via: www.dichterbijweert.nl 


Een bijdrage van Theo Van de Winkel