Politie verwijdert reiziger van NS-station die de weg kwijt is

De politie moest donderdag in actie komen voor een treinreiziger die ‘de weg kwijt was’.

Agenten probeerden met de reiziger in overleg te treden, maar spraken de taal niet van de man. De reiziger was niet bepaald coöperatief en bleef luidkeels van alles roepen richting de agenten. Uiteindelijk moest een tolk via de telefoon duidelijkheid geven. De reiziger moest naar zijn moeder, maar in welke plaats bleef onduidelijk.

De man bleef luidruchtig waarna de politie hem van het NS-station verwijderde. Agenten moesten de man een handje helpen, maar hij werd niet aangehouden. Hij mocht buiten plaatsnemen op een bankje om af te koelen. Daar stak hij een sigaret op om zo tot bezinnen te komen en de juiste weg naar z’n moeder te vinden.