Busje rijdt zich klem tegen brugrailing in Budel

Budel – Op de Berg / Driebokstraat in Budel heeft zaterdagochtend een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden.

Een personenbusje was uit de bocht gevlogen en had vervolgens een lantaarnpaal geraakt. Het busje botste vervolgens frontaal tegen de railing van het bruggetje over de Buulder Aa. Dankzij de railing was het busje niet in het water terecht gekomen.

De bestuurder was met de schrik vrijgekomen en had vervolgens zelf de hulpdiensten ingeschakeld. De brandweer kwam ter plaatse omdat het voertuig muurvast zat. Met hydraulisch gereedschap werd het busje losgemaakt van het bruggetje.

De weg is tijdelijk afgesloten geweest, maar inmiddels weer vrij. De gemeente Cranendonck is in kennis gesteld om herstelwerkzaamheden te verrichten. De auto is afgesleept door een berger.

Bekijk een video via: https://youtu.be/PS3ySrVjyiQ