Eerste release Daniël (alias DJ Aether) genaamd ‘Unite’

Algemeen Human interest Weert Reageer 2 min. leestijd

Vrijheid, verenigen, feesten, dansen en het overspoeld worden met emoties. Dit zijn allemaal waardes waarin het afgelopen jaar iedereen beperkt tot is geworden. Zoals de naam van de release al een beetje doet vermoeden is dit dan ook de inspiratiebron voor de eerste officiële release van Daniël Vdovic. Het nummer heet ‘Unite’ en wordt op 19 mei uitgebracht op alle streamingplatformen.

Daniël is afkomstig uit Weert en produceert al meer dan tien jaar hardstyle muziek. Zijn stijl is te herkennen aan unieke meeliftende melodieën die hij samen weet te brengen met energierijke kicks. Na een lange periode ervaring opgedaan te hebben in het produceren van muziek, is dit voor hem het  geschikte moment om voor het eerst zijn muziek te gaan delen met de buitenwereld. Er is namelijk weer licht aan het eind van deze tunnel. De wereld maakt zich klaar om weer te kunnen feesten en er is een enorme behoefte om samen te kunnen zijn, oftewel ‘’Unite!’’.

Voorheen had Daniël geen drang om zijn muziek daadwerkelijk uit te gaan brengen. Muziek produceren zag hij namelijk als zijn hobby. Het idee om hardstyle muziek uit te brengen is wel eens bij hem opgekomen, maar het hele proces wat erbij komt kijken neemt nou immer gewoon veel tijd in beslag. Toen een student Daniël benaderde om in samenwerking een nummer uit te brengen voor zijn schoolopdracht, kon hij deze kans niet aan zich voorbij laten schieten.

Zijn artiestnaam Aether stamt af uit Griekse mythologie. Aether is namelijk de god van de atmosfeer, oftewel de bovenste luchtlaag. Dankzij de atmosfeer is het leven op aarde mogelijk en daarbij staat tot continu in verbinding met het heelal. Dit is net zoals dat de muziek essentieel is voor de mensen op aarde en het voor verbinding zorgt. Hierdoor is ervoor gekozen om deze essentie ook terug te laten in het artwork van de track.

Het nummer wordt op 19 mei 2021 uitgebracht.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie