Man op motorscooter met opzet aangereden

De hulpdiensten kregen zaterdag rond 19.30 uur een melding van een aanrijding op de Straevenweg in Weert.

Op het fiets- / voetpad tussen Patersveld en de Kanaalstraat / Straevenweg was een man op een motorscooter aangereden door een personenauto. De auto is na de aanrijding er vandoor gegaan, zo meldden getuigen. De bestuurder van de motorscooter werd gewond achter gelaten. Voorbijgangers ontfermden zich over het slachtoffer.

Omdat er waarschijnlijk opzet in het spel is geweest heeft de politie de omgeving afgezet met lint. Er zijn beelden gemaakt en sporen vastgelegd. Er zal nader onderzoek plaatsvinden door de VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) van de politie.

De gewonde bestuurder van de motorscooter is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie zoekt naar de betrokken auto, vermoedelijk een zwarte Golf. Ook is de politie nog op zoek naar getuigen. Heb je iets gezien, maar de politie nog niet gesproken? Bel dan 0900-8844.

Bekijk een video via: https://youtu.be/c8KaVi4KiUQ