Politie zoekt verdachten inbraak Herenstraat

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Update 20.43u – In verband met een inbraak in de omgeving van de Herenstraat is er een Burgernet-bericht verstuurd.

De politie zoekt twee verdachten met het volgende signalement: 2 personen, licht getint, spits gezicht. EĆ©n van heeft heeft donkere wenkbrauwen, 1m60 / 1m70 groot, grijs Nike trainingspak. De verdachten zijn te voet vertrokken.

Update: de politie heeft ter plaatse een buurtonderzoek gedaan en heeft camerabeelden bekeken. De verdachten zijn niet meer aangetroffen. Ze waren met een donker grijze / zwarte auto die geparkeerd stond op de Henrik IV straat gevlucht.

Lees het Burgernet-bericht: https://www.burgernet.nl/burgernet/3192275

šŸ”” Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

šŸ“° Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie