Tweemaal hoera voor het Theepottenmuseum in Swartbroek

Bij het theepottenmuseum in Swartbroek roepen ze deze week tweemaal ‘hoera!’. Enerzijds omdat ze eindelijk weer open mogen en anderzijds omdat ze 10 jaar bestaan.

Dat is een feestje waard en daarom vieren ze dat met een extra openingsweek: van dinsdag 8 juni t/m  zondag 13 juni. Ze zijn dan elke dag geopend van 12.00 tot 16.00 uur (binnenlopen tot 15.30 uur).

Natuurlijk zorgen ze er voor dat jouw bezoek veilig kan, ze houden zich aan het protocol van de museumvereniging. Dus handen desinfecteren bij de ingang, afstand 1,5 meter etc.

Bij het Theepottenmuseum in Swartbroek hebben ze de afgelopen maanden niet stilgezeten. Zo is de winkel veranderd en is er een aparte ruimte gekomen voor amateur-kunstenaars om hun werk tentoon te kunnen stellen.

Ga je het feestje meevieren? De entree is nog steeds gratis! En voor elke bezoeker is er een cadeautje zolang de voorraad strekt.

Theepottenmuseum, St. Cornelisplein 2 6005 PD Swartbroek, telefoon 0495-552285. Voor de reguliere openingstijden kijk op www.theepottenmuseum.nl