Win een grote KFC bucket met 32 Hot Wings 🌶️

Winactie – Houd jij van kip en een beetje pittig? Dan is deze prijsvraag vast iets voor jou! In samenwerking met KFC mogen we vier grote buckets met elk 32 Hot Wings 🌶️ verloten.

Wil je kans maken op deze grootste Hot Wings Bucket? Raad hoeveel Hot Wings in deze bucket (afgebeeld op de foto) zitten en maak kans op zo’n heerlijke bucket!

Naast de perfect gekruide krokante Hot Wings heeft KFC heerlijke burgers, wraps, salades en nog veel meer! De koks bereiden elke dag de heerlijkste verse kip, voorzien van de beroemde 11 geheime kruiden en specerijen die onze kip zo uniek maakt. Natuurlijk is er ook een Kids Meal voor de kleine fans.

Wist je trouwens dat we vanaf nu ook bij jou thuis bezorgen? Check snel de website via deze link en bestel vandaag nog jouw favoriete producten bij KFC Nederweert. Je kan natuurlijk ook nog altijd door de drive of een plekje op het terras nemen bij KFC aan de Randweg West 3 in Nederweert.

Prijsvraag

Helaas, deze prijsvraag is afgelopen. De winnaars ontvangen een bericht.

Bekijk je dit bericht via de app en wil je meedoen? Klik dan op deze link.

Actievoorwaarden: maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 16 jaar. De prijsvraag duurt t/m woensdag 5 mei 2021 23.59u. Alleen de gegevens van de winnaars worden gedeeld met KFC Nederweert. De winnaars ontvangen verdere instructies per mail (check 6 mei dus ook je SPAMbox) en moeten de prijs zelf afhalen in Nederweert. Na het beëindigen van de prijsvraag worden alle gegevens uit de systemen gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op de uitslagenpagina.