Action: terugroepactie onesie “Look at my stripetastic hood”

Foto via Action

Cookie Company heeft geconstateerd dat het product met de artikelnummer: 2570188, verkocht bij de Action tussen 01-02-2021 en 15-4-2021, niet voldoet aan de geldende eisen voor brandveiligheid van verkleedkleding (EN71-2).

De roze hanenkam op de muts heeft te lange uitstekende haren en deze doven niet snel genoeg als deze vlam vatten. Hierdoor voldoet dit artikel niet aan de geldende wet- en regelgeving voor speelgoed. Het betreft alleen dit specifieke model van dit artikelnummer zoals op de bovenstaande afbeelding te zien.

Je wordt aangeraden dit artikel niet meer te gebruiken. Breng dit artikel terug naar de Action winkel waar u deze heeft gekocht. Je krijgt jouw aankoopbedrag terug. Ook zonder aankoopbewijs.

Het artikelnummer bevindt zich boven de barcode op de verpakking. Wanneer de verpakking is weggegooid, staat de barcode nog op het waslabel aan de binnenzijde van de onesie.